TULAM

TULAM

Iniciomiércoles 19 noviembre, 2014
Hora de inicio19:00
Sitio webhttp://www.casadecultura.org/activitats/1/13231/actuacio-musical-de-tulam-duo
El pròxim 19 de  novembre estarem en el Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona amb el nostre espectacle TULAM. Vos esperem!!!

Repertori:

-Bourdel 1900—A. Piazzolla
-Por una cabeza—-C. Gardel
-Nightclub 1960—A. Piazzolla
-La Depre—S. Cosentino
———
-Comptine d’un autre été; l’après midi,
La Valse de Amelie—Y. Tiersen
-Childre’s Songs 1 & 3,
Childre’s Songs 4 & 6—C. Corea
-The Heart ask pleasure first—M. Nyman
———
-Toccata y Divertimento—N. Rousauro
-Carrousel—D. Friedman & D. Samuels

TULAM és un espectacle audiovisual de percussió protagonitzat pel vibràfon i la marimba. Un nou concepte de concert i un repertori triat acuradament són la clau per a potenciar una nova perspectiva d’esta formació.
L’objectiu de l’espectacle no és que el públic assistent no s’impregne només de la música…. Dividit en tres parts, cada una d’elles mostra una faceta d’aquestos instruments. Trencant així amb esta barrera tradicional de l’enfocament de concert i potenciat açò amb els vídeos, elaborats expressament per a l’espectacle, l’espectador es veu implicat perceptivament. Una part de les projeccions també es confecciona amb les frases que el públic ha d’escriure durant el concert. És una forma de mantindre a l’espectador emocionalment actiu. Les frases que s’exposen en la pantalla són una selecció d’anteriors representacions arribant d’esta manera a confeccionar projeccions úniques en representacions úniques.
Tulam és un espectacle viu y en constant evolució.

Idioma »