COR DE DONES A CAU D’ORELLA.Concert Dia de la Dona

COR DE DONES A CAU D’ORELLA.Concert Dia de la Dona

Iniciosábado 04 marzo, 2017
Hora de inicio19:30
Sitio webhttp://www.aytosagunto.es/es-es/ayuntamiento/servicios/CulturaEducacion/Documents/agendacultural_hivern2017.pdf

Concert en commemoració del dia de la dona. Música festiva.

COR DE DONES “A CAU D’ORELLA”

Mònica PERALES, directora

ANABEL GARCÍA DEL CASTILLO, violí

CARLOS APELLÁNIZ, piano

 

El cor “A cau d’orella” presenta un programa amb música escrita per a cor de veus blanques i veu de dones. Este tipus de formació tan maltractat per l’esdevindre històric, es troba actualment en un moment d’auge: noves editorials, festivals i associacions es dediquen en exclusiva a la promoció de la música coral especialment escrita per a dones. Amb este concert volem mostrar al públic la gran riquesa diferencial que les veus de les dones aporten al món de la música.

El coro “A cau d’orella” presenta un programa con música escrita para coro de voces blancas y voz de mujeres. Este tipo de formación tan maltratado por el devenir histórico, se encuentra actualmente en un momento de auge: nuevas editoriales, festivales y asociaciones se dedican en exclusiva a la promoción de la música coral especialmente escrita para mujeres. Con este concierto queremos mostrar al público la gran riqueza diferencial que las voces de las mujeres aportan al mundo de la música.

Anabel García, filla del mestre E. García Asensio, és hereva d’una llarga tradició musical. Ha actuat com a solista en prestigioses orquestres. Concertino de l’Orquestra de València. Guardonada amb el Premi “L’Ull Crític” de RNE. Ha impartit cursos i a desenrotllat una gran activitat com a docent. Entre les seues gravacions trobem CDs com a solista i com a integrant de grups de cambra. Per les seues qualitats tècniques i expressives, compositors actuals li han dedicat i confiat l’estrena de les seues obres.

Anabel García, hija del maestro E. García Asensio, es heredera de una larga tradición musical. Ha actuado como solista en prestigiosas orquestas. Concertino de la Orquesta de Valencia. Galardonada con el Premio “El Ojo Crítico” de RNE. Ha impartido cursos y a desarrollado una gran actividad como docente. Entre sus grabaciones encontramos CDs como solista y como integrante de grupos de cámara. Por sus cualidades técnicas y expresivas, compositores actuales le han dedicado y confiado el estreno de sus obras.

Idioma »