RETOCS

RETOCS

Estilo, ,
Precio500
Duración1 hora

Sinopsis

Som un duet format per Jordi Sanç a les percussions i Raquel Pérez a la veu.

Ambdos, som Mestres de música, des de fa més de 20 anys, cadascú dins de la seua disciplina. Hem format i formen part de diferents agrupacions musicals ( com Solk, Fartabelitres, Pirates de la Sal, La Soterranya).

Ens apasiona, re-buscar en el passat per poder portar al present les músiques dels nostres avanpassats, per tal de coneìxer la nostra història  i que segueixin vives en el futur.

Ara fa uns anys una manifestació  del dia de La Dona, ens va  tornar a juntar: “anem a fer unes cançons de pandero” ( un instrument tradicionalment tocat per les dones per acompanyar-se en les seues melodies). L’experiència ens va agradar  molt i poc a poc hem anat construïnt este projecte.

 

 

Programa

Lo nostre projecte: “Tocs I Retocs”

Si vols fer un viatge pel nostre passat musical i reviure moments, al temps que coneixes músiques que formen part de la història uniex-te a natros.

Intentarem nudrir l’ànima i remoure els sentits, en la senzillesa de la veu i les percussions, que són els instruments més antics i que constitueixen la matèria primera musicalment parlant. Intentarem omplir-mos de les bones vibracions que tenen les músiques dels nostres avantpassats que ens uneixen i conecten amb la mare Terra i omplir-mos de història…….

Farem una passejada pel Maestrat i el Montsià per conèixer d’aprop les nostres arrels, que és part important de la nostra història i patrimoni.

 Això sí, sense oblidar-mos de visitar  indrets de València, Catalunya i Mallorca, inclús us portarem una xicoteta mostra de la música del nord de la península Ibèrica.

Un espectacle Familiar de petit format que pot encaixar en qualsevol espai.

Si l’espai és reduït i en bona sonoritat  podem fer el concert sense necessitat de sonorització.

 

“Sols coneixent d’on venim podem  saber cap a on caminem”.

 

Necesidades técnicas

Mínimo 2 micros: una para voz y otro para las percusiones. Però si tenemos varios micros para las percussiones nos puede ir genial. También un taburete.

Vídeos

Idioma »