Vigésima Edición del ciclo El Primer Palau

Vigésima Edición del ciclo El Primer Palau

Tipo,
Fechas01/10/2015 - 31/10/2015
Inscripción 25/11/2014 - 08/01/2015
Sitio webhttp://www.palaumusica.cat/bases-el-primer-palau-2015_261483.pdf

Descripción

 La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana organiza la vigésima edición del ciclo El Primer Palau, con el fin de ofrecer la posibilidad de debutar en el prestigioso marco de la Sala de Conciertos del Palau de la Música Catalana de Barcelona a los jóvenes intérpretes de música clásica que todavía no hayan tenido la oportunidad de llevarlo a cabo individualmente como solista en concierto público.

El cicle constarà de quatre concerts, que tindran lloc durant el mes d’octubre de 2015.
Concerts
Els concerts del cicle El Primer Palau podran ser enregistrats, totalment o parcialment, per l’emissora Catalunya Música. Els participants es comprometen a autoritzar gratuïtament la reproducció i/o comunicació pública de les execucions derivades d’aquestes bases, sense perjudici de reconèixer-ne l’autoria en favor de la seva persona.
Premis

Paral·lelament a la celebració del cicle, es convoca el Premi El Primer Palau, que serà atorgat a un dels participants –individual o col·lectiu– per un jurat la composició del qual es donarà a conèixer oportunament. El Premi El Primer Palau és dotat amb 6.000 € i
no podrà ser dividit. Si el jurat ho considera oportú, podrà concedir, a més, un segon premi, dotat amb 3.000 € i dos accèssits, dotats cadascun amb 1.500 €. També, a criteri del jurat, és oberta la possibilitat de concedir dos segons premis ex aequo, dotats cadascun d’ells amb 3.000 €, en aquest cas sense accèssits, o bé 4 accèssits dotats amb un mínim de 1.500 €, en cas que no sigui concedit cap segon premi.

Entre els intèrprets guardonats en aquesta edició d’El Primer Palau, l’emissora Catalunya Música atorgarà un premi que consistirà en la promoció internacional a través de la xarxa de la Unió Europea de Radiodifusió.

Un jurat format per una representació de la crítica musical de Barcelona atorgarà el Premi de la Crítica, dotat amb 1.000 €, destinats a comprar material musical.

Idioma »